8 Ekim 2012 Pazartesi

Röfleden, Boyadan Yıpranmış Saçlara Çözüm



Malzemeler:
Hindistan Cevizi Yağı
Macadamia Yağı
Hint Yağı


Hazırlanması ve Uygulama:
Eşit ölçülerde hindistan cevizi yağı, macadamia yağı ve hint yağını bir şişede karıştırın. Haftada 3 gece saç diplerinize ve saç boylarınıza yetecek miktarda uygulayıp tahta bir tarak yardımıyla tarayıp yağın eşit şekilde tüm saça dağıtın. Saçınızda gece boyunca kalsın ve sabah saçlarınızı bitkisel bir şampuan ile yıkayıp, saç kremi uygulayın. Düzenli şekilde ve saçınızın yıpranma durumuna göre 2-3 ay devam ettiğinizde, saçınız ve saç boylarınız sağlığına kavuşacaktır.

Bu üçlü yağ karışımına daha sonrada haftada 1-2 defa olacak şekilde devam ettiğinizde; saç köprülerinin kırılması, saç pullarının açılmasını önler, saça fön, düzleştirme, maşa ve benzeri işlemler sonucu verdiğiniz zararı en aza indirgemiş olur, kolay şekil alan bakımlı, parlak, sağlıklı saçlara sahip olursunuz.

Bakımlı günler dilerim (:

1 yorum:

  1. Ben buradaki tüm maske ve kürleri ve bakımları deneyen biriyim. Bunlar hep de güzel bakımlar. Keşeke saçlarımız mahvolmadan önce bunları yapabilsek. Yıprandıktan sonra pek de bir etkileri olamıyor ama biraz yumuşaklık sağlaması güzel. Saçı kalıcı olarak onaran keratin kaplama yapmak şart. Yoksa geçici olur ve yıkanınca saçtan akar gider. Keratin kaplama için ise katkısız keratin bulmanız şart. yoksa faydası olmuyor.

    YanıtlaSil

Önce bir bakalım ne yazmışsın :)